Rens af Epoxy Stengulv

Nordsjællands Fliserens tilbyder rens af epoxy stengulve og andre hårde gulvtyper nemt og hurtigt.

Selvom epoxy stengulve er lavet i et stærk materiale, som er nemt at holde ved lige, vil de med tiden have brug for en professionel rens. Man kan nemlig ikke ved en almindelig gulvvask fjerne det skidt og snavs, der sætter sig mellem stenene i belægningen. Til dette kræves specielt udstyr og know-how.

Få et rent og pænt stengulv

vores rens af epoxy stengulv

Vi ankommer på aftalt dato og tidspunkt med vores renseudstyr. 

Med vores grundrengøring anvender vi en gulvvaskemaskine, der ved hjælp af næsten kogende vand effektivt vasker, spuler og suger dit epoxy stengulv rent.

Der er ingen problemer med vandsprøjt eller efterfølgende fugt. Gulvet tørrer inden for 20 min.

Vi kan med vores rens af epoxy stengulve garantere et flot resultat, der tydeligt vil fjerne skidt og plamager.

Vi efterbehandler efter behov, så det rensede gulv ikke er så modtageligt over for snavs og smuds og dermed holder sig rent og pænt i længere tid.

Miljøvenlig rens af udendørs fliser - Ingen brug af skadelig kemi

Hos Nordsjællands Fliserens benytter vi kun varmt vand og specialudstyr, når vi afrenser dit epoxy stengulv. Snavs og smuds vil blive fjernet, så gulvet vil fremstå lyst og nyt igen. Der bliver ikke brugt nogen form skadelig kemi, højest en smule sæbe til at åbne gulvets overflade.

Gratis prøverens!

Nordsjællands Fliserens bestræber sig for at være så imødekommende og servicemindede som muligt.

Er der tale om et større område med epoxy stengulv fx større garage eller butik, kan vi derfor tilbyde en gratis prøverens, så du selv kan få syn for sagen, før du endeligt beslutter dig for at bestille en rens hos os.

Kontakt os nu, for at lave en aftale.

tag et kig på vores flotte resultater